Openingstoespraak expositie Ton Hendriks

De opening van de expositie van Ton Hendriks http://www.tonhendriksart.nl in Parkvilla, Cornelis Geellaan 2 in Alphen aan den Rijn was een groot succes. Vorige week zondag heb ik het werk van Ton bekeken en zijn schilderijen zijn stuk voor stuk juweeltjes. Ik vond het een eer de opening te mogen verrichten, enerzijds omdat het werk van sublieme kwaliteit is en ik daarom vind dat zoveel mogelijk mensen dat werk moeten gaan zien maar ook omdat mijn kunstenaarschap is begonnen bij Ton. De expositie duurt nog tot 24 juni a,.s.
Veel mensen vroegen om de tekst van mijn toespraak. U kunt deze lezen via deze link openingstoespraak Ton Hendriks.

Doe mee met de SCHRIJFWORKSHOP op 5 JUNI 2019 van 11.00 – 16.00 UUR IN HET VELITES TRAININGCENTER, VRIEZEKOOP 17, LEIMUIDEN.

ZIE OOK: schrijfworkshop