NIET MET VREEMDE MENSEN MEEGAAN HOOR!

Door www.ansans.nl

 Ik hoor het mijn moeder nog zeggen…

Mijn broers kregen nooit zo’n waarschuwing als ze op pad gingen. Zou het komen omdat ik haar oudste dochter was? Was mijn moeder bang dat mij iets ergs zou overkomen waardoor ik de rest van mijn leven beschadigd zou zijn?

Dat is natuurlijk hartstikke lief, maar ook beklemmend. Daardoor mis je kansen die het leven biedt en het leven juist meer inhoud geven en kleurrijk maken.

Waarom?
Waarom zou jij met vreemde mensen meegaan en je opgeven voor de schildervakantie die ik organiseer van 2 t/m 9 augustus in Saint Aubin-le-Cloud, een pittoresk Frans dorpje in het departement Deux Sevres in Frankrijk?
Een week lang optrekken met mensen die je niet kent en daar ook nog eens € 850,00 voor uittrekken? Dat is een goede vraag. Zeker als je net zo’n lieve, bezorgde moeder hebt als ik.
Uit ervaring kan ik zeggen dat er talloze goede redenen zijn waarom je juist wel mee zou gaan.

Goede gesprekken
Allereerst ben je onder gelijkgestemden omdat iedereen met hetzelfde bezig is, namelijk het schilderen. Dat schept een band. Sowieso heb je dan altijd goede onderwerpen om over te praten, zelfs als je elkaar niet kent.

Nieuwe vrienden
Het leuke is dat je deze mensen daardoor beter leert kennen waardoor je nieuwe vrienden krijgt en met hen een band kunt opbouwen waar je de rest van het jaar ook wat aan hebt.

Persoonlijke ontwikkeling
Je leert van iedereen weer nieuwe dingen waardoor je je verder ontwikkelt. Dat kan zijn op het gebied van films die interessant zijn om te zien tot aan boeken die getipt worden om te lezen of het uitwisselen van recepten die de moeite van het proberen waard zijn.

Nieuwe ontdekkingen
En je gaat natuurlijk mooie schilderijen maken. Focussen op het landschap en nieuwe ontdekkingen doen. Tijdens zo’n schildervakantie wordt je creatieve vermogen uitgedaagd. Ga je grenzen verleggen waardoor je jezelf verrast.

Tijd voor jezelf en het schilderen
Een week lang schilderen staat gelijk aan een half jaar lang wekelijkse lessen. Je kunt nu veel meer je aandacht op het schilderen richten omdat je je niet bezig hoeft te houden met de gewone dagelijkse beslommeringen. Dus echt tijd voor jezelf en het schilderen. Heerlijk!

Een week lang een feestje
En dan heb ik nog niet eens over mezelf. Ik ben Ans Vianen, gepassioneerd beeldend kunstenaar en eerstegraads bevoegd kunstdocent. Ik doe er alles aan om van deze week een feest voor jou te laten zijn en ervoor te zorgen dat jij een onvergetelijke schildervakantie beleeft. Zo’n kans laat je toch niet schieten?

Meer informatie?
Stuur een mailtje naar ansvianen@live.nl  en ik stuur je meer informatie over deze geweldige vakantie. Het is gaaf als je de stap zet om mee te gaan!

Tekst: © Ans Vianen – www.ansans.nl – www.oeroek.nl – ansvianen@live.nl  –  06 40393366