IN VUUR EN VLAM

JOY, uit de serie Faces

INFORMATIE EXPOSITIE IN VUUR EN VLAM
MIJN INSPIRATIEBRON: Ik heb me voor deze expositie laten inspireren op basale vormen en veelal afgedankte materialen. 
Te zien zijn speelse ruimtelijke werken in de serie Faces.
De connectie met het kunstwerk dat in mei 2021 in de Lutherkerk in Bodegraven te zien zal zijn is het materiaal dat gebruikt wordt. Het grote verschil zit hem in de afmeting. 
 

Bovenstaande expositie is onderdeel van Feest van de Geest Groene Hart in 2021. Tijdens de huidige expositie tonen 16 kunstenaars die tijdens Hemelvaart en Pinksteren 2021 meedoen met Feest van de Geest hun meest recente werk. Zo kunt u alvast kennismaken met hun werk.

Tijdens Feest van de Geest 2021 tussen Hemelvaart en Pinksteren exposeren zij in 16 kerken in het Groene Hart een eigentijds kunstwerk. Dit nieuwe, unieke kunstwerk is gebaseerd op het thema In Vuur en Vlam en geïnspireerd op de architectuur van het kerkgebouw en op de hedendaagse betekenis van Pinksteren zoals dat door de pastor van de betreffende kerk is verwoord.

Feest van de Geest wordt in 2021 in acht regio’s georganiseerd en is het grootste landelijke kunstevenement in haar soort. Het Groene Hart doet voor de vierde keer mee.

Feest van de Geest Groene Hart 2021 en deze expositie worden gesponsord door: Stichting Bonaz – Culturele Commissie Bodegraven/Reeuwijk  –  Lions Bodegraven – Protestantse Kerk Commissie Rentebaten Regionale Gelden – Protestantse Kerk Classicaal Regionaal Overleg 

Achtergrondinfo
De openingstijden van Feest van de Geest 2021 in het Groene Hart en informatie over de kerken en de deelnemende kunstenaars is te vinden op: https://www.feestvandegeest-groenehart.nl
Openingstijden van het Evertshuis: van maandag tm vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Wil je de opening samen met mij bezoeken of in een groepje dan kan dat. Bel me dan even op 06-40393366 en we maken een afspraak. 
Let op:
Tijdens openingstijden gelden in het Evertshuis de richtlijnen van het RIVM.
Bezoekers wordt dringend verzocht 1,5 meter afstand te houden, ook in de foyer.

De werken zijn ook te koop.
Alle werken zijn te koop via het Evertshuis. Info via  http://www.evertshuis.nl of bij Esther Didden (mailto:e.didden@everthuis.nl). Ook kan je bij mij een bestelling plaatsen via onderstaande knop. Ik zorg dan voor de verdere afwikkeling met het Evertshuis. 

Specifieke informatie:
Sculpturen op metalen frame
Afmeting: 25x12x40 cm 

Materiaal: hout, papierpulp afkomstig uit de administratie van een voormalig schoenhandelaar, stofzuigerslangen, bindtouw, metalen voet met twee pinnen.

Prijs: tijdens de expositie € 195, daarna € 385,00. 

Mr. Blue

TWICE, te koop in de Kunstsuper, Voorstraat 19 in Vianen