HEB JE ALTIJD AL WILLEN LEREN SCHILDEREN?​

Meld je dan aan voor de online schildercursus “The Sky is the Limit” en ga mee op avontuur. Ontdek hoe jij jouw leven stap voor stap kunt verrijken met jouw creativiteit.
Kom in een wereld die het leven kleurrijker maakt en het beste uit jezelf haalt.

www.ansans.nl is dé plek waar je moet zijn om met plezier en in alle vrijheid te leren schilderen, zelfs als je nog nooit een kwast hebt aangeraakt of een potlood ter hand hebt genomen. Alles ligt binnen jouw bereik en bedenk: 

Daarom heb ik voor jou een unieke online schildercursus ontwikkeld.

Wat levert deze cursus jou op?

Lees hieronder een paar belangrijke voordelen. 

 

 • Je gaat sneller de thema's vinden die bij je passen.
 • Je gaat vrijer te werk.
 • Je gaat sneller grotere stappen nemen.
 • Je wordt zelfverzekerder omdat je steeds keuzes gaat maken.
 • Je leert sneller jouw grenzen aan te geven.
 • Je leert duidelijker te zijn naar anderen toe.
 • Je maakt contact met je innerlijke ik.
 • Je haalt het beste uit jezelf.

IK HOOR EEN ‘JA, MAAR, …’

Ans les kopie 2
 • "ja, maar ik kan helemaal niet tekenen."
 • "ja, maar ik heb geen tijd om te tekenen."
 • "ja, maar ik ben niet creatief."
 • "ja, maar ik heb geen ruimte in mijn huis."
 • "ja, maar ik ben bang dat anderen mijn werk niet mooi vinden."
 • "ja, maar ik ben een perfectionist."
 • "ja, maar ik ben niet goed genoeg."

Neem dit van mij aan. Het is nergens voor nodig om je niet goed genoeg te voelen, jezelf de grond in te boren en daardoor deze mooie kans mis te lopen. Het gaat erom dat je je vrijheid terugkrijgt, je speelsheid, je onbevangenheid. Het gaat erom dat je je eigen grenzen afbakent en doet waar je plezier in hebt. Door jezelf iets te gunnen en het beste uit jezelf te halen, kan je veel aan anderen geven. 

 

LATEN WE MET ELKAAR KENNISMAKEN

Je treft bij mij maar één schildercursus aan omdat ik ervan overtuigd ben dat dit de beste schildercursus is ooit. Vanuit deze cursus heb je alle tools in handen om jezelf op het gebied van schilderen te ontwikkelen. Dat levert je nieuwe inzichten op en dat is gaaf toch? 

Ieder mens heeft recht op een stukje tijd voor zichzelf. Om van daaruit weer verder te kunnen groeien en er te zijn voor anderen.

Meld je daarom nu aan voor deze unieke schildercursus en ga voor persoonlijke groei en een zinrijker leven.

HET LFP-principe

Ik werk volgens het LFP-model. Dat houdt in dat je eerst heel goed kijkt naar de waarneming. Wat wil je schilderen? Als je het fijn vindt om te schetsen, maak je eerst veel schetsen, zodat het gemakkelijker wordt om een keuze te maken wat je uiteindelijk wilt schilderen. Maar dat hoeft niet. Je kunt ook gelijk beginnen van uit je idee. 

Vervolgens ga je naar je gevoel. Welke stemming wil je dat er in het schilderij terechtkomt? Kleuren hebben daar een ongelooflijke invloed op. Let op: het lijkt misschien op een cursus intuïtief schilderen of op beeldende therapie  maar dat is het zeker niet. Technische vaardigheden komen vanzelfsprekend aan de orde maar techniek is ondergeschikt aan het doel omdat het ten koste kan gaan van je handschrift. Bovendien is het veel belangrijker dat je een bepaalde sfeer weet over te brengen. Ik geef een voorbeeld: elke avond doe ik het licht aan door op een knopje te drukken. Denk je dat ik exact weet hoe elektriciteit werkt? Zo is het ook bij deze cursus. Het gaat veel meer om het inzetten van body en mind waarbij het nemen van tijd om te kijken en te voelen wat er gebeurt in je schilderij een belangrijke factor is. 

Als je de look- en feel- fase gehad hebt, ga je over tot de fase van het schilderen. Je zult echter merken dat je soms weer terugvalt op een van de eerdere fases. Dat is niet erg. Dat is juist onderdeel van het proces. Je  bent bezig met het ordenen van je creatie, met het zichtbaar maken van het onzichtbare wat er eerst nog niet was. En dat is een MAGISCH proces.  

IK WIL GRAAG MEEDOEN

WAT LEER JE ALLEMAAL IN DE CURSUS?

 

Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Je gaat leren van de grote meesters. Je gaat jouw eigen materiaal verzamelen. Je leert variaties aan te brengen in je schilderij. Je leert hoe je op je schilderij moet reflecteren. Je leert je kleurgevoel te ontwikkelen. Je leert je handschrift en schilderstijl te benoemen en te waarderen. Je leert over vorm. Je leert wat en hoe je het liefste schildert. En als je schilderij af is, krijg je een 1-op-1 gesprek waarin we jouw schilderij analyseren. Zodoende leer je wat goed is en wat nog beter kan. 

HOE KAN IK MEEDOEN?

KLIK OP DE KNOP AANMELDEN. DAN KOM JE OP DE PAGINA WAAR JE DE CURSUS KUNT BETALEN. ALS DAT GEBEURT IS, KRIJG JE AUTOMATISCH EEN LINK TOEGESTUURD. MET DEZE LINK KAN JE HET EERSTE DEEL VAN DE CURSUS INZIEN EN DUS DIRECT ERMEE AAN DE SLAG. 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt de cursus?

Negen weken lang krijg je een keer per week cursusmateriaal in huis. Verder krijg je, afhankelijk of er een actie is, een of meerdere bonussen toegestuurd. Het certificaat vormt de succesvolle afsluiting van de cursus.

  

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de cursus?

Dit hangt helemaal af van jouw enthousiasme en jouw persoonlijke omstandigheden. Je kunt er net zo intensief mee omgaan als je zelf wilt. Maar als je daadwerkelijk gaat schilderen, moet je al gauw rekenen op een uur. Vaak blijkt dat je zo ingespannen en geconcentreerd bezig bent, dat je de tijd vergeet. En dat betekent dat je het prima naar je zin hebt. 

 

Krijg je een certificaat?

Na afloop van de cursus krijg je een certificaat toegemaild. 


Wat houdt een online cursus eigenlijk precies in?

Je ontvangt de lessen digitaal in je mailbox zodra de betaling succesvol is verlopen. Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen. 


Hoe zijn de lessen opgebouwd?

Sommige lessen  bevatten een instructiefilmpje, andere lessen een PDF-bestand met uitleg en/of opdrachten. Je kunt gebruik maken van fotomateriaal en er zijn veel tips waar je je voordeel mee kunt doen en helpen om goede resultaten te behalen. 

 

Wat is de prijs van de cursus?

De prijs van de cursus is momenteel € 697,– inclusief BTW. Let op: deze prijs gaat binnenkort omhoog. Na aanmelding en betaling krijg je een mail en kan je van start gaan. 

 

Ik ben niet creatief en heb geen fantasie. Is de cursus dan wel geschikt voor mij?

Jazeker! Je leert juist je creativiteit en je fantasie te stimuleren. Je zult versteld staan van je eigen creaties!


Hoe kan ik vragen stellen als er geen docent is?

Je kunt altijd vragen stellen via de mail. Ik doe mijn best om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. 


Kan ik ook meedoen als ik geen kunstenaar ben?

Natuurlijk! Deze cursus is speciaal gemaakt als je nog gaat starten of net gestart bent met schilderen. Je bent van harte welkom!