Feest van de Geest

10e Expositie Feest van de Geest in het Groene Hart

 

In onderstaande video vertel ik over de expositie “In vuur en vlam”. Vergeet niet het geluid aan te zetten als je de video wilt beluisteren. 

Een ontmoeting tussen beeldende kunst, het pinksterfeest en de architectuur van kerkgebouwen.         

Je ziet tijdens Hemelvaart en Pinksteren in 15 kerken in het Groene Hart unieke eigentijdse kunstwerken over het thema in Vuur en Vlam.

De openingstijden van deze expositie zijn donderdag 26 mei, zondag 29 mei, zondag 5 mei en maandag 6 mei 2022. De kerken zijn tijdens deze weekenden dagelijks open van 13 tot 17 uur. Toegang gratis.

Mijn werk “Orewoet” is te zien in de sfeervolle en goed bereikbare Lutherkerk, Noordstraat 2, 2411 BJ in Bodegraven. Ik ben tijdens de openingstijden aanwezig en vind het fijn je tijdens een van deze dagen te ontmoeten.  

Je bent als lezer van deze pagina ook uitgenodigd voor de feestelijke opening op dinsdag 24 mei a.s. Onderaan deze pagina lees je alles over deze culturele avond. 

Uitnodiging feestelijke opening 10e Expositie Feest van de Geest Groene Hart      

Gedurende de komende Hemelvaart- en Pinksterweekenden exposeren ongeveer 15 kunstenaars hun nieuwe kunstwerk over het thema In Vuur en Vlam in 15 kerken in het Groene Hart. Ze doen dit in het kader van het tweejaarlijkse project ‘Feest van de Geest’.

Dinsdagavond 24 mei om 20.00 uur wordt de 10e editie van het project Feest van de Geest Groene Hart 2020/22 feestelijk geopend in de Oudshoornse kerk, Oudshoornseweg 90, 2401 LC in Alphen aan den Rijn. Zie hieronder het programma. 

Je bent van harte welkom om de opening bij te wonen. De toegang is gratis.