EXPOSITIES

expo: WE GOT YOUR BACK

De tentoonstellingscommissie PICTURA DORDRECHT heeft de verkoopexpositie ‘We Got Your Back’ georganiseerd. Voor slechts € 100,00  kunnen kunstliefhebbers nu een uniek werk kopen waarvan maar één exemplaar op de hele wereld te vinden is. Zo’n uniek werk kan in jouw bezit komen. Alle werken zijn vanaf 10 mei te zien op #wegotyourback maar mijn werk is ook hier op mijn website in de shop te koop. En het mooie is: de verzendkosten neem ik voor mijn rekening. 

overzicht expo
zomervakantie Frankrijk geannuleerd wegens corona

HELAAS, HELAAS. DE SCHILDERVAKANTIE NAAR FRANKRIJK GAAT NIET DOOR VANWEGE ALLE CORONAMAATREGELEN. JAMMER, JAMMER, MAAR BELANGRIJKER IS: STAYSAFE. 

Debat 8 april, geleid door Hugo Bongers, over het naakt in de kunst in Pictura als onderdeel van kunstproject Vera Harmsen. 

HELAAS, ALS GEVOLG VAN DE CORONACRISIS IS DIT DEBAT GEANNULEERD.

Mijn stelling:

Het menselijk naakt is vergelijkbaar met een landschap waarin je kunt ronddwalen, een landschap met bergen en dalen, met licht en donker, kleurrijk en altijd spannend van vorm, een oprecht avontuur.  

De schilderijen die ik voor dit project heb ingebracht zijn:

 Mike

 

Femme Fatal

 

 

Lara at the red

 

Vanwege het Coronavirus is dit debat niet doorgegaan.

 

IN VUUR EN VLAM

Kunstproject Feest van de Geest waarbij tijdens de Pinksterdagen landelijk veel kerken open zijn om kunst te bezichtigen die speciaal voor dit project gemaakt is.
De expositie is in verband met het Coronavirus verzet naar 2021.