Algemene voorwaarden

Workshops
Op alle workshops zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.Ans Vianen Kunst geeft live teken- en schilderworkshops en online teken- en schilderlessen aan bedrijven, groepen en particulieren.De teken- en schilderworkshops worden uitgevoerd op een locatie die vooraf is overeengekomen tussen opdrachtgever/cursist/deelnemer en Ans Vianen Kunst.
Cursisten/deelnemers gebruiken hun eigen materialen tenzij anders is overeengekomen.Aanmelding geschiedt door middel van invulling van persoonlijke gegevens en betaling van het cursusgeld op de betaalpagina van het desbetreffende product op de website www.mijnschilderkunst.nl  waarna per email een bevestiging van deelname volgt.
Tot een week voorafgaand aan de live workshop kunnen deelnemers kosteloos opzeggen. In geval van overmacht ((ziekte, ongeval of sterfgeval) kan dat tot 24 uur van tevoren.Ans Vianen Kunst en de begeleiders zijn tijdens de schilderworkshop niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor mogelijke schade aan cursisten/deelnemers en/of aan hun eigendommen.
LeveringDe bestelling/aankoop wordt met de grootste zorg behandeld.Afhankelijk van de keuze:E-books kunt u na ontvangst van de betaling downloaden.Workshops: niet goed-/geld terug garantie.Wij houden van tevreden klanten. Bent u niet tevreden over het geleverde product/workshop dan kunt u ons hiervan op de hoogte stellen via ansvianen@live.nl  met reden waarom niet aan de verwachting is voldaan. De terugstorting van de betaling wordt zo spoedig mogelijk gedaan, uiterlijk binnen 14 dagen.
Vragen?Mocht u vragen hebben, schroom niet en laat het ons weten!
Klachten?Klachten, laat het me weten! We komen er altijd uit.
Tevreden? Zeg het voort.

Maak persoonlijk kennis. U bent van harte welkom in mijn atelier! Laat het me weten via ansvianen@live.nl . Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.