SCHILDERVAKANTIE 2020

SCHILDER  ZONNEBLOEMEN  ALS  VAN GOGH

Wil je een week weg van de stress van alledag?
Wil je jezelf heerlijk opladen zodat je er weer even tegenaan kunt?
Wil je jezelf verrassen met een schilderweek in Frankrijk?
Wil jij de Van Gogh in jouzelf ontdekken?
Wil jij in alle vrijheid eindelijk eens op jouw eigen manier schilderen en je eigen handschrift ontdekken?
Wil jij een week lang echte aandacht voor jouw creativiteit?
Wil jij groeien in het schilderen door je grenzen te verleggen?

Heb je ten minste drie vragen JA geantwoord, lees dan verder.

S C H I L D E R W E E K

Een week schilderijen staat gelijk aan het volgen van een wekelijkse cursus van een half jaar.  Dat komt omdat je in dezelfde energie blijft en niet opgeslokt wordt door de gewone dagelijkse dingen van huishouden, werk, familie, internet en andere zaken.
Je zult merken dat je gedurende de week een ontzettend snelle ontwikkeling doormaakt in je eigen stijl, vaardigheid en techniek en tegelijkertijd geniet van de rust van het landschap en de  inspirerende natuur. 

Daarom organiseert Ans Vianen van 1 t/m 8 augustus een schilderweek in Jaulnay, een  pittoresk Frans dorpje in de prachtige regio Indre et Loire. Ans is beeldend kunstenaar en bevoegd eerstegraads kunstdocent. Zij heeft haar opleiding genoten aan de Vrije Academie Haarlem, de Breitneracademie in Amsterdam en de Gerrit Rietveldacademie, eveneens in Amsterdam. Zij helpt je bij jouw schilderproces, laat zien wat je sterke kanten zijn en waar je nog extra aandacht aan kunt schenken.

Jaulney is een klein plaatsje van 260 inwoners, een bakker, een kerk en een gemeentehuis en ligt in de buurt van mooie dorpjes en steden. Het ligt in een schitterende omgeving op slechts 7,5 uur rijden van Breda.

We zijn van harte welkom bij Marian en Peter van der Geest, eigenaren van LA POIRIERE, een markante boerderij uit 1600. Je verblijft in een van hun sfeervolle gites.

De week is geschikt voor beginners en (ver-)gevorderden. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo. Heb je een speciaal doel waar je aan wilt werken of wat je wilt onderzoeken, laat het me weten, dan kan ik je daar extra in begeleiden.

Een bijzonder waardevol onderdeel van de dag is het bespreken van de resultaten aan het eind van de middag. Zodoende inspireer je elkaar en kan je ervaringen met elkaar delen. Bovendien krijg je veel tips waar je de volgende dag weer je voordeel mee kunt doen. Na de bespreking gaan we met elkaar op pad voor het diner.

Meer weten? Stuur ansvianen@live.nl  een e-mail en je krijgt uitgebreide informatie van mij terug. Het is gaaf als je meedoet.